Mikä on muuttunut

Sen jälkeen

Siitä on nyt pari viikkoa, kun mut vietiin pölynimurilla sinne erikoiseen paikkaan ja jossa minulta otettiin osia pois.

En tiedä, en oikein enää muistakaan koko asiaa. On ollut niin kiireitä! Tipuja tietysti on ollut kovasti nyt, ihan suuria parvia. Ja sitten meillä on alkanut olemaan asioita väärissä paikoissa ja mun pitää viedä niitä sitten toisiin paikkoihin. Ja sitten on pitänyt juosta ja kiipeillä ja olla tarhassa ja joskus nukkua ja ruokakin maistuu nyt erilaiselta.

Meillä on nykyään matot kauhean usein rutussa. En kyllä ymmärrä miksi.
Ja tavaroita on oudoissa paikoissa ja niitä pitää kuljettaa toisiin paikkoihin. Tänään oli miesihmisen uimalasitkin keskellä olohuonetta. Yhtään en ymmärrä miten ne siellä oli! Ei niiden paikka kyllä olohuoneen lattialla ole. Ja H:n lankakerä on kaapissa, sen sekoittelun aloitin pienenä ja nyt olen sitä jatkanut. H on yrittänyt selvittää sitä, mutta mun mielestäni se on parempi sellaisena vähän takkuisena.
Näitä kasvejakin korkeintaan joskus vähän kokeilen tassulla. Ja vain isompia, en niitä pieniä! Mutta sitä kyllä ihmettelen, että miten mulla silloin joskus tuli mieleenkään pissiä tämän juurelle? Hiekkalaatikko on ihan muualla!
Sitten tämä vesiasia on kanssa. Senkin olin unohtanut. Hanasta tulee vettä, ja se on jännää!

Niin ja kauhean mielenkiintoisia juttuja nykyään on. Ja ihan yllättäviä vielä, niin kuin vaikka porkkanapussi mikron päällä (se ei yleensä ole siinä, vaan jääkaapissa) tai alusvaatelaatikko tai mikä vain.

Niin ja sitten ei enää tee mieli laulaa. Nyt vain ilmoitan ihmisille, jos on tylsää ja sitten linnuille pitää tietysti jäkättää. Ne on eri asioita.

Ihmiset sanoo, että minusta on tullut taas pentu. En tiedä, kun olen jo aika iso ja ajattelin kyllä vielä ruveta kasvamaankin.

Mutta tiedättekö mikä ei ole muuttunut? Mua pussataan vieläkin yhtenään!

Täällä ylhäällä on siitä hyvä, ettei H ylety pussaamaan.

13 Comments

 1. Tiina Ollikainen sanoo:

  Hanasta juomisen tekniikkaa sinun kyllä pitää vielä harjoitella…

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Ei mua oikeastaan janottanutkaan. Enempi kiinnosti se loriseminen! Juon mieluiten kattilasta, sellaisesta isosta! ~Arttu🧸

   Tykkää

 2. Elli sanoo:

  Operaatio oli siis menestys! Kyllä sinulla Arttu on nyt hieno elämä edessä. Kaikkeen hienoon ja kivaan puuhaan jää aikaa ja energiaa, kun on vähän kevyempi. Ja varmaan aikaa säästyy kans, kun on vähemmän pestäviä osia, kerkii vaikka vesihanaa ihastella.

  Jännä huomio tuo, että kaikki tuntuu mielenkiintoisemmalta! Olisikohan pitänyt jättää Seppo operoimatta, jos sitten arkiset normaalit asiat tuntuisivat vähemmän mielenkiintoisilta, ja kaikkeen ei tarvitsisi osallistua pää edellä ja aivot perässä, hmm…

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Ai niin, unohdin sanoa, että kengännauhojen sitominen on kanssa tosi kiinnostava ohjelmanumero! Ja se kun H huuhtoo nenäänsä nenäkannulla (se on erikoisessa asennossa ja sen nenästä tulee vettä). Ja aika monet muutkin asiat vielä. ~Arttu🧸

   Tykkää

 3. Kiskatit sanoo:

  Hassua, että pojillakin käy noin. Mä olin 9 lapsen äiti, kun multa vietiin osia pois. Ai niin ja ikääkin mulla oli 4 vuotta silloin. Palvelusväki sanoo, että mustakin tuli ihan pentu, tai siis semmonen mitä mä olin vauvana. Hih, mäkin muuten kantelen myös kokoajan jotain; hiiriä, jäniksentassuja yms.
  – Eddie –

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Ai sullekin kävi niin, vaikka olet tyttö! Aika mielenkiintoinen juttu! Mutta ei tämä kyllä hullumpaa ole, se on myönnettävä. ~Arttu🧸

   Tykkää

  2. Poika! Sähän oot ihan pentu taas.

   Tykkää

   1. Kissapojat sanoo:

    Kaikki sanoo niin! Ja vähän kyllä tuntuukin sellaiselta pentumaisen energiseltä, ja sitten ihmettelen kans miten olinkaan välillä unohtanut niin monta kivaa juttua! ~Arttu🧸

    Tykkää

 4. Saila sanoo:

  Minäkin pussaisin! Jos ylettyisin sinne asti.
  Ihana vesinoron haukkaaja ❤ Siinä taisi mennä vettä korvaan, vaikka ei pussattukaan.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Saattoi mennä, mutta ei se haitannut. Pusu korvassa on pahempi, mutta sitä tapahtuu paljon useammin! ~Arttu🧸

   Tykkää

 5. Sofi ja Olga sanoo:

  Vai niin sinä kävi, kun osia hävisi, onpas hassua! Mutta kiva kun pidät ihmiset virkeänä, kun ne etsii tavaroitaan ja suoristelee mattoja. Eipähän tule niilläkään aika pitkäksi.
  Me ei muisteta enää, mitä tapahtui kun osia hävisi, mutta mami sanoi, että Sofi kyllä myös pentuuntui uudelleen.
  Me lähetetään kaikki oikein monta märkää pusua! 😘😘😘😻😻😻🤎🤎🤎
  Ja Figolle myös: 😘😘😘😻😻😻💙💙💙

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   No nyt viimeistään meni pusuja korviin!*ravistelevat päitään* Mutta kiitos, varmaankin. ~Arttu🧸 ja Figo

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s