Kauhistus!

Artun järkytys

Mun täytyy nyt vähän kertoa. On tapahtunut kamaluuksia.

Ensin oli ihan tavallinen päivä ja mulla oli kaikki ihan kunnossa. Ei kerrassaan mitään, mikä olisi selittänyt mitä sitten tapahtui!
Sitten mua pyydettiin menemään kuljetuskoppaan. Menin, koska pyydettiin, enkä osannut arvata, että siitä olisi mitään haittaa. Sitten kuitenkin jouduin siihen pölynimuriin ja vietiin taas sinne paikkaan, jossa viimeksi mulle annettiin herkkuja, eikä tehty muuta.

Tällä kertaakin piti mennä ensin valkoisen päälle ja todettiin painon olevan sama 5,4kg kuin viimeksi. Ja sitten ihminen piti musta kiinni, vaikka en tiedä miksi. Sitten mua alkoi kauheasti nukuttaa, vaikka en ollenkaan ymmärrä miksi! Ensin olisi huvittanut tutkia koko paikka ja sitten yhtäkkiä alkaakin nukuttaa! Ei ole ennen käynyt niin. Sitten heräsin ja nukutti vielä lisää ja nukuin aika paljon. Herättyä sitten oli outo olo ja pyörrytti. Aloin kuitenkin pesemään, kun olivat lianneet mut siellä. Sitten huomasin!

Minusta puuttuu osia!
Figokin kävi katsomassa ja kauhistui ensin. Sitten se sanoi, että tälle nyt ei enää mitään voi ja että nyt on otettava rauhallisesti, kyllä tämä tästä selviää. Figo tietää, kun sillekin on käynyt näin.
Mun piti kyllä hyvän aikaa miettiä suostunko. Yritin sanoa, että nyt voitaisiin lähteä ja hakea ne puuttuvat osat takaisin. Ei lähdetty kuitenkaan.
En ole ihan varma vieläkään tästä asiasta, mutta keittiössä on tullut vietettyä enemmän aikaa nyt. Ruoka on maistunut erilaiselta.

Tarhaan en ole päässyt moneen päivään. Torstaina aamupäivällä viimeksi, ennen sitä kauhistusta. Perjantaina en päässyt, kun tarhaan ei kuulemma saa mennä muuten kuin selvin päin. Ja sitten en, koska olisi hyvä antaa niiden haavojen vähän parantua. Olisin kyllä sitä mieltä, että nyt jo voisi, mutta ehkä huomenna sitten. Ei mua enää (paljon) mikään vaivaa.

Niin että sellaista tällä kerralla. Olen kyllä sitäkin miettinyt, että Figokin on konsultti ja Sulo ja moni muu mun sukulainen. Figo ja Sulo ainakin on ihan isoja kolleja, että varmaan minäkin tästä selviän. Ainakin Figo sanoo, että siitä selviää, ja Figo kyllä tietää.

Ei muuta tällä kerralla. Heippa!

14 Comments

 1. Sofi ja Olga sanoo:

  Oho, vai nytkö se sitten tapahtui 🙀 Tuskin sulle tulee ikävä niitä puuttuvia osia enää, kun Figokin on pärjänny ilman jo vuosia. Sitten kun pääset tarhaan, niin et enää edes muista, että sulta puuttuu jotain. 😻

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Niin, voi se olla niinkin. En kyllä vielä ole ihan varma, vaikka isot pojat sanookin niin. ~Arttu🧸

   Tykkää

 2. Sulo Naukula sanoo:

  Kun osia puuttuu siitä tulee jotenkin pentumainen olo. Ei se oo hullumpaa. Kyllä sä kestät, Arttu.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Olen kyllä vähän huomannutkin jo pentumaista oloa. Ei olekaan vähän aikaan sellaiselta tuntunut! Tästäkö se siis johtuukin? ~Arttu🧸

   Tykkää

 3. Saila sanoo:

  Se on hyvä, että ruoka maistuu! Ja että on ymmärtäväinen Figo. Kohta et enää muistakaan, miksi niin laulatti.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Ja ihmiset sanoi, että pissit eivät osuneet. Nyt olenkin käynyt hiekkalaatikolla, paitsi kerran sängyssä. ~Arttu🧸

   Tykkää

 4. Elli sanoo:

  Parasta ovat tuollaiset operaatiot, onnittelut kaikille osapuolille. – henkilökunta

  Mullekin on käynyt noin! En kyllä muista siitä mitään, ei ei oo ollu paha. Kassisen tädillekin on kuulemma käynyt jotain samanlaista, edellisen henkilökunnan kanssa. Siitä on jo sata vuotta, niinku varmaan Figon operaatiosta myös – Seppo

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Joo, Figon operaatiosta on aikaa, vaikka Figo olikin monta vuotta vanha jo, kun se joutui operaatioon. Ja sitten täällä oli ennen mua sellainen Friede-täti, jolle oli kanssa tehty tätien versio. Se oli vuonna 2008, eli ihan tosi kauan sitten! Ilmeisesti tästä kaikki on aina selvinneet, vaikka ei uskoisi! ~Arttu🧸

   Tykkää

 5. Pepsi sanoo:

  Kyllä siitä selviää. Maxikin selvisi huomaamattaan. Mulle teki hieman tiukkaa v.2008 se tätien versio, mutta pikku tulehduksella siitäkin selvittiin. Ja koska olet poika, niin häkkiä päin vaan!

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Tänään pääsin jo käymään tarhassa. Siellä oli vähän kylmä! ~Arttu🧸

   Tykkää

 6. Kiskatit sanoo:

  Konsulttina on kuulemma hyvä elää. Niin sanoo kaikki mun veljet ja pikkuveljet.
  – Eppu –

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Kaikki sanoo niin! Minä päätän sen asian myöhemmin, nih! ~Arttu🧸

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s