Uusi henkilö

Figo kertoo

Tämä asia on nyt sellainen, että minun on tämä selitettävä. Arttu on niin tohkeissaan, että sen hommista ei tule nyt mitään.

Viime viikon lauantaina illalla melko myöhään meille tuli vieras. Tai oikeasteaan kaikki alkoi jo vähän aiemmin, kun meille tuli uusi ovi. Sellainen läpinäkyvä verkko-ovi. Mutta ei se haitannut, kun se oli auki.

Sitten viime lauantaina se laitettiin kiinni. Aika pian kyllä nähtiin, että keittiössä ja vierashuoneessa on kissa! Se onkin jo toinen juttu, jos taloudessa kissa on, eikä päästä katsomaan.

Pian kävi ilmi, että hän onkin jo oikeastaan tuttu kissa. Lupsu oli meillä keväällä, kun Artun ja Lupsun häitä vietettiin. Silloin jouduin vähän hänelle sanomaan, että minun häntäni alle ei ole soveliasta mennä, se on minun yksityisalueeni. Ei siinä sen kummempia, sen jälkeen olimme aivan hyvissä väleissä. Etäisissä, mutta asiallisissa. En olisi uskonut, että nyt hän tulee vielä takaisin! Arttu on innoissaan, vaikka onkin käynyt siinä operaatiossa. Lupsukin on käynyt, joten enää ei vietetä samanlaista elämää kuin silloin keväällä, mutta silti Arttu on tavattoman innoissaan. Äitinsä poika kun on.

Minä ja Lupsu emme ole nyt oikeastaan vielä sen tarkemmin tutustuneet. Emme myöskään sanoneet nenäpäivää, vain kauempaa tervehtineet. Aamulla Lupsu kuului komentavan Arttua (joka ihme kyllä hetkeksi vakavoitui), mutta se on vain hyvä. Arttu on mahdoton, sitä pitääkin välillä komentaa, muuten unohtuvat käytöstavat kokonaan. Mitään pörröisiä häntiä tai muita huonoja merkkejä ei ole kuitenkaan ollut.

Eilen iltana meidät sitten vaihdettiin eri puolille sitä uutta ovea. Ensin Lupsu oli keittiössä ja vierashuoneessa ja me muualla talossa. Nyt on toisin päin, me Artun kanssa olemme keittiö-vierashuoneessa ja Lupsu muualla. Kuulemma on hyvä tuoksujen vaihdon ja reviiriasioiden kannalta. En tiedä, suljetut ovet ovat hieman hankalia, vaikka niistä näkyisikin läpi.

Saattaa kuulemma olla, että lähiaikoina sitä ovea yritetään avata ja katsoa miten sitten käy. Kun vain Arttu malttaisi mielensä ja muistaisi käytöstavat (tai Lupsulla olisi hyvät hermot)!

Laitan tähän pari kuvaa ja videota. Videot ovat huonolaatuisia, mutta ihmisen on pitänyt olla kauempana, ettei tilanteet mene ohi, ja nyt on pimeää aina.

Hän on Lupsu.
Tässä taas on Arttu, joka ei malttaisi mieltänsä
Tässä Lupsu ja Arttu sanovat ensimmäistä kertaa nenäpäivää. Se oli ehkä sunnuntai-iltana tai maanantaina
Tässä Arttu on mahdoton ja Lupsu käyttäytyy arvokkaasti. Se oli viime viikolla
Tässä Arttu on erityisen mahdoton ja Lupsu käyttäytyy arvokkaasti. Se oli tänään. Tässä Lupsu on jo eri puolella ovea kuin aiemmissa

Yritän saada kerrottua lisää sitten, kun taas jotain tapahtuu. Tässä tarvitaan malttia.

Terveisin

Figo

Advertisement

13 Comments

 1. Aivan normaalia käytöstä pojallani. Asioiden pitää tapahtua heti eikä myöhemmin. Täälläkin on kyllä kärsivällisyys koetuksella kun pitää vaan odottaa ja odottaa. Vaikka pitäisi jo mennä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kissapojat sanoo:

   No niinpä! Odottaa pitää ja kuulemma se voi tehdä mulle hyvää. Opettaa malttia! Ei ole aikaa odottaa ja minulla on malttia ihan tarpeeksi. Sen tietää siitä, että nukun joskus. ~Arttu🧸, poikasi

   Tykkää

 2. Pepsi ja Max sanoo:

  No onpa kiva ja nätti leikkikaveri teille tulossa. Arttu olisi ainakin valmis jo leikkimään.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kissapojat sanoo:

   Olisin. Ja kyllä Lupsukin ehkä välillä. Tyhmä ovi vaan on kiinni vielä! ~Arttu

   Tykkää

 3. Saila sanoo:

  Voi Arttua! 😀 ♥ Ei millään tahdo ymmärtää, että hänen ja tyttöystävän välissä on kiinni pysyvä verkko. Ehkä siihen ei mene kauaa kun se poistuu…

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Joo, kyllä se varmaan kohta avataan se verkko, mutta mulle on sanottu, että pitää käyttäytyä sitten. Minähän käyttäydyn koko ajan! Kurisenkin vaikka miten kauniisti! Enkä yhtään hössötäkään, ainakaan omasta mielestäni. ~Arttu

   Tykkää

 4. Sofi ja Olga sanoo:

  Lupsu on ihana! Pieni, söpö kilppari sopii teille ihan täydellisesti 💙
  Arttu on kyllä melko vallaton, mutta jospa sinä ja Lupsu saisitte vähän opetettua hänelle tapoja, niin hyvä tuosta tulee.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Jospa niin! Tosin Arttu kyllä osaa näyttää vatsansakin, että on se kehityskelpoinen poika joka tapauksessa. Jonkin verran malttamaton vain. ~Figo

   Tykkää

 5. Kiskatit sanoo:

  Kyllä on äitee ja poika niin samasta puusta veistettyjä 😀
  – Rokkimimmit –

  Lupsu, me ollaan niin samiksii, että meitä voisi luulla vaikka sukulaasiksi!
  – Hanoi –

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Äitinsä poika Arttu on, siitä ei tosiaan ole epäilystäkään! 😅 ~Figo ja ihminen

   Äitini on opettanut mut tavoille! Ja mummu ja mummi ja Sulo kanssa, mutta äidiltä opin määrätyt asiat. ~Arttu🧸

   Sulla on Hanoi enemmän punaista kasvoissa, mutta kyllä meissä samaa näköä on paljon! Sinä vain olet aika paljon nuorempi ja todennäköisesti suurempi! ~Lupsu🐢

   Tykkää

 6. Elli sanoo:

  AAAAAAAAAA hän on niin söpö. Siis Lupsu. Kyllä Arttukin ja Figo tietenkin myös. Mutta Lupsu, niin pieni ja siro ja kohtelias! Voi, hän on niin hyvä lisä tuohon herraseuraan.

  Arttu vähän rajaa nyt. 😀

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   No mutta kun miten minä saan selville asioita, jos on ovi kiinni? En mitenkään, ja kaikki pitäisi selvittää kuitenkin. Mieluiten mahdollisimman pian! ~Arttu🧸

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s