Huomio huomio!

Ylimääräinen uutislähetys, Arttu toimittaa

Hyvää päivää, ylimääräinen uutislähetys. Uutisankkurina Arttu. Kuva Naukulan Mamman.

Meillä kävi eilen tätejä. Toinen oli se Naukulan täti, jolla on se kamera. En ole ihan varma olenko tavannut sitä ennen, mutta sen kameran saatan muistaa. Ja toinen täti oli Triolan täti, jonka kuulemma olen myös nähnyt vuosi sitten, mutta sitä en kyllä muista.

Ne toivat meille kaikenlaista jännää. Tämäkin kuva on Merjan ottama.

Me saatiin sellaisia palasia, mitkä laitetaan seinälle. Kun Triolassa niitä ei enää kuulemma käytetä. Niissä oli aika paljon jännitä tuoksuja ja terveisiä. Ja sitten saatiin myös kissanminttua sisältäviä asioita, mutta osa niistä laitettiin piiloon, koska kissanminttua ei kuulemma sovi käyttää kerralla mahdottomasti.

Sitten kanssa saatiin tällainen sohva, jonka päälle laitettiin kissanminttua. Naukulassakin on tällainen ja se on suuressa suosiossa. Kuva on taaskin Merjan ottama.
Figo tutki sen Triolan tädin laukun. Tätiä ei haitannut. Kysyttiin kyllä että haittako.
Ja minä esittelin niille tädeille meidän tarhaa.
Ja sitten lopuksi me pötköteltiin vähän sen kameratädin kanssa. Saattaa kyllä olla, että tuohon kohtaan oli mennyt aika lailla kissanminttuakin. Tai sitten mua vaan huvitti pötkötellä tädin vieressä, kun siinä kumminkin oli jotain tuttua.

Kiitos kun kävitte ja tervetuloa uudestaan. Meillä oli oikein mukavaa! Terveisiä myös Börjelle, Mimmille, Ellille ja Nilssonille ja Sulolle, Namu-mummulle, Noomi-mummille ja Hertta-äiskälle!

Sen pituinen se uutislähetys. Kiitos ja hyvää päivänjatkoa! Kuva on taas Merjan ottama.

17 Comments

 1. Pepsi ja Max sanoo:

  Teilläkin on käynyt faneja niinkuin Sepolla ja Kassisella. Fanit on kivoja, kun ne tykkää vain kissoista ja samassa yrittävät pitää ihmiset tyytyväisinä että saavat vielä hetken fanittaa 😀 Ps. Saittepa kivoja lahjoja!

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Saatiin joo kivoja lahjoja, vaikka seinään laitettavista palasista ihminen maksoi vähän. Tosin niin vähän kuulemma, että nekin oli melkein lahja. Ja sitä paitsi parhaimpia kissatätejä ne ovat, vaikka eivät toisikaan tuliaisia! Osaavat pelata silmäpeliä, käyttäytyvät sivistyneen kissan tavoin ja kertovat yhtenään kuinka komeita me ollaan. Kyllä tykätään sellaisesta! ~Arttu🧸 ja Figo

   Tykkää

 2. Saila sanoo:

  Voi miten ihanat asialliset poseeraukset Artulla! Ihan voisi alkaa vetää vaikka kympin uutisia.
  Vierailulla käyvät kivat tädit on tosi kivoja ja kun tuovat vielä lahjuksiakin! Mahtavaa!

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Olen asiallinen, ainakin silloin kun ehdin! Aina en ehdi, mutta joskus kyllä. Kivoja tätejä olivat, ja niiden kissanminttu oli toimivaa. Paljon vahvempaa kuin meidän oma, joka ei tehoa ollenkaan. Paitsi Figoon. ~Arttu🧸

   Tykkää

 3. Sofi ja Olga sanoo:

  Kylläpäs teillä kävi kivoja tätejä! Ja mitkä tuliaiset, niistä saattaa kehittyä vielä vaikka mitä!
  Voisit kyllä Arttu pyrkiä tv-uutisin, kertoisit vain kivoja kissa-asioita eikä ollenkaan kurjia ja tyhmiä ihmisasioita.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Voisin minä kertoa kivoja ihmisasioitakin, jos sellaisia sattuisi olemaan kerrottavana. Niinkuin vaikka nyt oli, kun kävi ne tädit. Ja lintu- ja hyönteis- ja sammakkoasioita voisin kertoa, vaikka en olekaan päässyt katsomaan sammakkoa läheltä. Niitä on kuulemma ollut paljon tänä kesänä tuolla muualla päin. Niin ja hiiri-, myyrä- ja jänisasioita voisin kanssa kertoa. ~Arttu🧸

   Tykkää

 4. Naukulat sanoo:

  Kyllä oli asiallinen raportti.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Teidän Mamma on hyvin asianmukainen vierailija ja oli myös erittäin asiallista vierailla meillä! Kiitos ❤️💙🤎 ~Arttu🧸, Figo ja H.

   Tykkää

 5. Elli sanoo:

  Kyllä kannatti tämä postaus huomioida. Hyvät vieraat ja tuliaiset. Saako seinäpalasista sitten vielä kuvan, kun ne on seinällä?

  Meilläkin kävi vieraita, oli kivaa! Makasin pöydällä kun ne odotteli kahvia ja ne ihaili, mut sitten yrittivät silittää ja piti lähteä pois. Ei saa Seppoihin koskea ilman lupaa. – Seppo

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Seinäpalasista tulee kyllä kuvia aikanaan. Puuttuu kuulemma vielä sellaista tarraa, millä ne saadaan seinälle.

   Vai yrittivät koskea ilman lupaa! Ei sellainen käy, Sepoilla(kin) on oikeus päättää kosketaanko vai ei. ~Arttu🧸 ja Figo

   Tykkää

   1. Elli sanoo:

    Sepoilla ei ole oikeuksia! On vain sortoa. – Seppo

    Tykkää

   2. Kissapojat sanoo:

    Seppo-parka! Pitäisikö ottaa yhteyttä kissa-asiahenkilöön? Vai onko olemassa seppoasiahenkilö erikseen? ~pojat

    Tykkää

 6. Kiskatit sanoo:

  Kiitos uutisista Arttu. Teillä on käynyt täydellinen setti vieraita. Ne on käyny meilläkin ja mekin tiedetään, että osaavat käyttäytyä todella kissasti. Ja waude mitä kaikkea saitte. Tuo sohva, se on niin ♥ Paitsi silloin kun Hanoi valtaa sen ja järsii sitä… Me muut tykätään tosi kovin mammia siinä. Jäämme odottamaan uutisia miltä ne terkkupalat näyttää seinällä!
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Ai teilläkin on sohva! Hyvä! Ja se vasta hyvä onkin, että nuo samat vieraat on teilläkin käyneet! Hyviä vieraita ovat, tykätään kovasti ❤️💙🤎 ~Arttu🧸

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s