P niin kuin

Pojat kertovat

Meillä kävi viime torstaina taas täti! Se oli Miukumaan Päivi-täti, Sofian ja Olgan ihminen.

Arttu: minä olen nähnyt sen ennenkin, silloin kun olin pieni, mutta en kyllä muistanut. Mutta sitä en tiedä kyllä onko se asunut joskus siellä Naukulassa, jossa minä synnyin, kun ainakin se on uhannut niin silloin kun Noomi-mummi odotti mun äitiä Herttaa.

Figo: Ei se varmaan ole asunut, kun Sofia ja Olga olisi sitten pitänyt viedä pitkäksi aikaa hoitoon Tyypille.

Arttu: No mutta joka tapauksessa mua pussattiin!

Figo: Aina ne pussaa. Ei siitä pääse mihinkään.

Arttu: Ja se toi meille tuliaisia myös, sellaisen pahvisen talon ja muuta. Ja leikitti. Mutta tarhaa en oikein voinut esitellä, kun satoi vettä. Vähäisellä sateella voi olla tarhassa, mutta ihmiset ei yleensä halua kauheasti olla pihalla vesisateessa.

Figo: Hyvä vieras se oli kyllä, käyttäytyi rauhallisesti ja kauniisti. Mutta tietysti Sofia ja Olga ovat sille opettaneet miten ollaan.

Arttu: Paitsi se pussailu.

Figo: Sitä ei täti-ihmisistä oikein saa pois, vaikka miten opettaisi, ainakaan kaikista. Ne on sellaisia. Joka tapauksessa on kyllä aivan piristävää kun välillä käy vieraita. Vaikka on se vähän jännittävääkin silti.

Arttu: Ainakin vieraat leikkivät ahkerammin kuin H.

Figo: Se on totta.

P niin kuin Päivi
Kun on viihdytetty vieraita ja edustettu ahkerasti, pitää muistaa myös levätä ja venytellä.
Ja sitten illalla nukuttaa paremmin, kun on puuhaillut ja seurustellut illan aikana. Tuohon otsaan ne aika usein pussaavat. Tai sitten poskelle.

Kiitos käynnistä Päivi ja paljon terveisiä Sofialle ja Olgalle!

Figo ja Arttu

 

15 Comments

 1. Saila sanoo:

  Kauheasti teillä käy tätivieraita! Mutta mä tiedän kyllä miksi! Ne kaikki haluavat tulla pussaamaan teitä, niin se on! Niin mäkin haluaisin. Edellisestä Arttupusukerrasta on jo vuosi ja Figoa en ole koskaan edes päässyt näkemään.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Nyt on ollut tällainen tihentymä tätivieraissa. Ei niitä yleensä käy, paitsi joskus meidän kummitäti, mutta sekään ei ole nyt käynyt aikoihin, kun on se korona. Saa meillä käydä kyllä. Pussaaminen ei kyllä ole välttämätöntä, mutta silitellä ja rapsutella saa mielihyvin!

   ~Arttu🧸 ja Figo

   Tykkää

 2. P, S ja O sanoo:

  Hei pojat! Oli kiva käydä teillä pussaamassa, rapsuttamassa ja leikkimässä 🤎💙 Ei sille pussaamiselle oikein voi mitään, tulee väkisin, kun on söpöjä kissoja lähistöllä. Mutta että te teitte mulle oikein P:n, nyt olen otettu ❤️ t. P

  Kyllä se mami voisi välillä olla pidempäänkin poissa, niin saataisiin olla enemmän Tyypillä. Nyt oltiin aika monta yötä ja oli kyllä kivaa. Tyypistä ei olla varmoja, kun karvastettiin sen verhot ja puskettiin sen naamaa, niin että meni karvoja suuhun. Mutta kyllä se lupasi, että voidaan tulla toistekin. t. S&O

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Tyyppi vaikuttaa kyllä sellaiselta Tyypiltä, että sen on pakko olla Kissaviraston agentti tai jotain sellaista. Tavallinen ihminen ei osaa sillä lailla kissa-asioita.

   Se pahvitalo on vielä ehkä. On kyllä vähän leikitty siellä! Kiitos!

   ~Arttu🧸 ja Figo

   Tykkää

   1. Sofi ja Olga sanoo:

    Olisi ollutkin outoa, jos pahvitalo olisi heti hyväksytty. Sitä pitää varmaan vähän tuunata ensin, niin voisi olla helpommin lähestyttävä?

    Tykkää

 3. Kissapojat sanoo:

  Ja ainakin talon sijainti on katsottava kohdalleen!

  Tykkää

 4. Naukulat sanoo:

  Olipa hienosti kerrottu P-tädin vierailusta ja aakkosetkin on opittu ainakin jo p-kirjaimeen asti. Etevät pojat 🤎💙

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Kissat osaavat aakkoset, kuten tiedetään!

   Purrrrrr purrrrrr teille 🤎💙

   ~Pojat

   Tykkää

 5. Elli sanoo:

  Ai teillä kävi taas tätejä? Onkohan niillä joku salaliitto tai ilkee suunnitelma, kun käyvät siellä näin tiheesti? Suunnittelevat kuitenki, että kidnappaavat teidät! Kannattaa alkaa miettimään. Ei kannata antaa pusutella, sillon ne varsinki haluu ottaa mukaansa. Pitää vaan luikerrella karkuun, jos alkaa töröhuulet lähestyy. – Seppo

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Kivoja tätejä ne on, eikä ilkeitä yhtään! Meille saa tulla vain jos on kiltti. Mikään ei myöskään viittaa kidnappaussuunnitelmiin, onneksi. Täällä kotona on meillä ihan hyvä olla, ei haluta minnekään muualle!

   ~Pojat

   Tykkää

   1. Elli sanoo:

    Ai jaa, teillä on kyllä hyvin asiat sitten. Ite voisin muuttaa vaikka presidentinlinnaan. Se ois oikein. – Seppo

    Tykkää

   2. Kissapojat sanoo:

    Presidentinlinnassa ei taidakaan nyt olla ketään ei-ihmistä Lennun poismenon jälkeen. Ehkä siellä olisi Sepon paikka auki? ~pojat

    Tykkää

 6. Voi ei, miten hellyttävää nukkua P-muodostelmassa Päivin kunniaksi! ❤ Ihanaa, että kissatätejä alkaa olla taas liikkeellä. Lähetän täältä lentopusuja – ne eivät ole ihan niin pahoja kuin ne livemuiskaukset, joita en ehkä mäkään pystyisi vastustamaan. Tuo alin kuvakin saa ihan ihastuksesta sykkyrälle! ❤

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Lentopusuista ei mene vettä korviin. Kysytään vaikka Sulolta! Ja joo, saatte uskoa, että jos itsensä laittaa niin kuin alemmassa kuvassa, on tiedossa lässytystä ja pusuja. Se on varma juttu.

   Purrrrr Hupsut!

   ~Arttu 🧸 ja Figo

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s