On ollut parempiakin päiviä

Figolla on ollut vaikeaa

Hei, Figo tässä.

Mulla on ollut vaikeaa. Tiistaina yöllä mun vatsa tuli kipeäksi. Tuli yök, mutta se ei ollut varsinainen asia. Varsinainen asia oli se, että pissiin sattui kauheasti. Piti yhtenään käydä ja sattui kovasti ja taas piti mennä, vaikka juuri oli käyty ja sitten se oli punaistakin se pissi.

Jouduin eläinlääkärille. Miesihminen vei mut sinne! En tiennyt, että sekin tietää missä meidän eläinlääkäri on, kun ei se koskaan tätä ennen ole ollut. Aina on H vienyt.

Siellä multa otettiin kokeita verestä ja pissistä ja mitattiin kuume (sitäkään ei ole ennen tehty, se mitattiin tuolta minun loppupuolelta, jonne pääsääntöisesti kosketa). Ei ollut kuumetta eikä verikokeissa vääriä asioita eikä pississä kiviä tai tukoksia. Taas pistettiin neulalla ja se neula olikin aika kauan, kun siitä valutettiin muhun nestettä! Sitten pistettiin vielä erilaisella neulalla ja siitä tuli omituinen olo. Se ei ollut se piikki, josta tulee yök ja alkaa kauheasti nukuttaa. Tämä ei nukuttanut, mutta maailma näytti ihan oudolta ja aika pelottavalta. Kuulemma joku väkevä kipulääke se oli. Ja sitten oli vielä vähän outo olo siitäkin, kun se neste oli mun nahan alla.

Seuraava aamu oli taas paha, kun sattui taas se pissiminen. H antoi toisenlaista lääkettä, joka sitten jonkun verran auttoikin, mutta kuitenkin oli vielä aika ikävä olla.

Mutta sitten illalla sain toista lääkettä. Se on sellainen pilleri, joka maistuu oudolta. Sitä pitää syödä kuulemma 8 päivää, josta kolme on nyt mennyt. Tänään on neljäs. Se on kuulemma sellainen antibioottipilleri, kun mun pissiin oli tullut tulehdus ja siksi siihen sattui.

Friedellä niitä sellaisia oli hirveän usein, mutta ei mulla ole ennen ollut. Eikä kyllä olisi tarvinnut tulla nytkään, sen vaan sanon!

Joka tapauksessa nyt on jo parempi olo.

Se lääke teki oudon olon. Ja voin vannoa, että maailma ei ole ennen näyttänyt tällaiselta.
On totisesti ollut parempiakin päiviä.
Nyt on kuitenkin jo parempi olo.

13 Comments

  1. Sofi, Olga ja P sanoo:

    Voi kurjuus tuollaisia tulehduksia 😿
    Mutta hyvä, että miesihminenkin löysi ellin, niin sait apua, vaikka tulikin kummallinen olo. Tuo näyttää jo hyvältä tuo leikki, olet varmasti jo paranemaan päin.
    Me lähetetään paranemissätietä ja virtuaalihaleja. 😻💙

    Tykkää

    1. Kissapojat sanoo:

      Kiitos tytöt ❤️ ~Figo

      Tykkää

  2. Saila sanoo:

    No voi hurja ja ikävä kuulla, että sinua on koeteltu. Eläinlääkäreissä on se hyvä puoli, että ne saavat kyllä olon vähitellen yleensä paranemaan. Pikaista kokonaan paranemista ja toivottavasti vaiva ei uusiudu!

    Tykkää

    1. Kissapojat sanoo:

      Niin, kyllä siellä eläinlääkärillä usein tulee parempi olo, mutta on se kärsimys se käynti! Toivottavasti ei tarvitse mennä enää ikinä. Paitsi ensi viikolla kai pitää, kun uusi näyte pitää ottaa, että onko ne pillerit tehonneet riittävästi! ~Figo

      Tykkää

  3. Naukulat sanoo:

    Hienosti olet kestänyt koettelemuksesi kun kunnon kolli konsanaan! Tsemppiä Figo ♥

    Tykkää

    1. Kissapojat sanoo:

      Kiitos Naukulan likat, Sulo ja Mamma! Kestän kyllä, kun on pakko. ~Figo

      Tykkää

  4. Pepsi ja Max sanoo:

    No höh, sinäkin olet joutunut ellille. Tylsää ja toivottavasti oot pian kunnossa ettei tarvii mennä takaisin!

    Tykkää

    1. Kissapojat sanoo:

      Siitä antibiootista tulee vähän paha olo. Saisi loppua jo, mutta puolet on vielä jäljellä… ~Figo

      Tykkää

  5. Elli sanoo:

    Voi Figo, onpa ikävää! ❤ Paranemista ja toivottavasti vaiva ei uusi. Mahtaa henkilökunnastakin siellä tuntua pahalta. :/

    Tsemppiä lääkinnällisiin koettelemuksiin, toivottaa Seppo, joka toivoo, ettei joudu syömään antibioottipillereitä.

    Tykkää

    1. Kissapojat sanoo:

      Toivottavasti ei tarvita antibiootteja Sepolle! Ja toivomme tosiaan, että vaiva ei uusiudu! Ei meidän vaiva eikä Sepon, eikä mikään muukaan kenenkään vaiva koskaan!

      Meidän henkilökunta ja varsinkin H on aina ihan huolesta sekaisin, kun meillä on jotain vaivoja.

      ~Figo

      Tykkää

  6. Kiskatit sanoo:

    Me toivotaan isosti sulle nopeeta parantumista ♥ Me etäpuhalletaan pipi pois.
    – Rokkimimmit –

    Tykkää

    1. Kissapojat sanoo:

      Kiitos, nyt ei enää satukaan niin ❤️ ~Figo

      Tykkää

Jätä kommentti