Imureista

Pojat eivät aivan ymmärrä

Kaikki kissat tietävät, että talouksissa on imureita. Meilläkin on, sekä se sellainen, jolla ihminen siivoaa täällä tuvassa, että se toinen, minne mennään sisälle ja joka liikkuu ja jolla päädytään outoihin paikkoihin. Paitsi luultiin jo, että enää ei olisi, kun sitä ei näkynyt eikä kuulunut moneen viikkoon ollenkaan! Sitten tuli se mies oman imurinsa kanssa, mutta on kuulemma eri juttu kokonaan. Se imuroi eri asioita kuin meidän oma ihminen.

Joka tapauksessa sitten meidän tavallinen imuri yhtäkkiä taas ilmestyi tänne. Se oli ollut jossain muualla tässä välillä. Vähän erikoista, mutta sitten meille selitettiin, että se oli ollut huollossa, kun se oli mennyt rikki.

Sitä me vaan mietittiin, että kun on se iso pölynimuri, jonne mennään sisälle ja joka vie meidät sinne, missä kuulemma parannetaan meidän vaivoja, niin se sama koskee vissiin sitten pölynimureita itseäänkin. Kun se meidän pieni tupapölynimuri joutui siihen isoon pölynimuriin ja vietiin jonnekin, jossa se tuli kuntoon. Mutta mitäs sitten jos se iso pölynimuri menee rikki? Laitetaanko se vielä isompaan pölynimuriin ja viedään jonnekin? Ja miten isoiksi pölynimurit oikein voi tulla, jos aina pitää olla isompi ja isompi?

Ei kyllä oikeastaan haluta ajatella oikein isoja pölynimureita, ettei tule painajaisia.

Viisain nyt vain nukkua vähän, eikä miettiä liikaa isoja eikä pieniä pölynimureita.
Advertisement

10 Comments

 1. Kiskatit sanoo:

  Niin, mitä jos siinä kotona olevassa pölynimurissa on pölynimuri sisällä? Äh, meitä alko myös väsyttää nää teidän pohdinnat… Kauniita unia ♥
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Apua, se se vasta olisi, jos kotipölynimurista tulisi lisää imureita! Hui kauhea 🙀~Pojat

   Paitsi voisi se olla aika jännääkin 😼 ~Arttu🧸

   Tykkää

 2. Sofi ja Olga sanoo:

  Meillä on neljä imuria! Se iso, joka on ulkona, sitten semmoinen, jota mami kiskoo perässä täällä kotona, sitten yksi, mikä pyörii ihan yksikseen lattioilla ja vielä semmoinen pieni, jota mami pitää kädessä. Onneksi ne ei pörise yhtäaikaa!

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Voi kauhistus, neljä eri kokoista imuria! Se on kyllä tavattomasti imureita! Onneksi tosiaan eivät ole äänessä yhtä aikaa, muuten ei kissa kuulisi omia ajatuksiaankaan, ja minne sitä menisi piiloonkaan! ~Figo

   Tykkää

  2. Elli sanoo:

   Naurattaa nämä neljä pölynimuria. 😀

   Välillä haaveillaan sellaisesta yksikseen pyörivästä, jos se vaikka ehtisi syödä pölyä ja hiuksia enemmän kuin Seppo…

   Tykkää

   1. Kissapojat sanoo:

    Me emme haavaile yksin operoivasta imurista! Paitsi Arttu ehkä vähän 😼~Pojat

    Tykkää

 3. Elli sanoo:

  No on teillä mietinnät! Imuri imurin sisässä, johan noista näkee painajaisia henkilökuntakin.

  Minkähän kokoinen olisi pienin ja olisi suurin? Voiko olla suurempaa kuin se ulkona oleva, jossa kuljette lääkäriin ja/tai imurihuoltoon?

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Niin, ei tiedetä! Kun mitä sitten tapahtuu, jos se iso imuri hajoaa ja pitää viedä huoltoon? Millä se viedään? Ja sitten meidän ohi menee kyllä tosi isoja imureita, mutta ei olla ihan varmoja onko ne imureita vai jotain muuta. Niihin mahtuisi helposti meidän iso imuri ja pieni ja varmaan muukin mitä meillä on! Ihminen sanoo niitä rekoiksi. ~Pojat

   Tykkää

 4. Naukulat sanoo:

  Täällä ollaan sitä mieltä, että kaikki imurit voitaisiin vaihtaa lattioiden luuttuamiseen. Se vasta on jännää ja viihdyttävää. Noksun mielipidettä ei vielä tiedetä.

  Tykkää

  1. Kissapojat sanoo:

   Lattian luuttuaminen on erityisen jännää! Siinä tulee lattia liukkaaksi ja saa hyvin suditettua. ~Arttu🧸

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s