Perjantaina

Arttu selittää

Perjantaina oli outo päivä. Meidän ihminen tuli töistä illalla vähän liian aikaisin ensinnäkin. Sitten se ei antanut meille ruokaa, niin kuin yleensä, vaan laittoi meidät koppaan. Tai siis ei samaan kuljetuskoppaan molempia, vaikka kyllä me mahduttaisiin (melkein), mutta kummatkin omiin kuljetuskoppiinsa. Sitten piti mennä siihen pölynimuriin ja minä annoin ohjeita koko ajan.

Sitten päästiin sinne paikkaan, jossa pitää ilmoittautua. Koska meitä ei viety tiskille, vaan suojaisempaan nurkkaan, niin mun piti aika isoon ääneen ilmoittautua, että varmasti kuului. Heti meidät vietiinkin toiseen huoneeseen ja sielläkin minä selostin koko ajan tärkeitä asioita, että se täti varmasti kuuli.

Ensin ne kyllä tutkivat Figoa ja käänsivät sen vallan selälleen, ja keskustelivat pissiasioista, mutta eivät tällä kerralla pistäneet neulalla sitä mihinkään. Sitä vaan ihmettelen, että mitä keskustelemista Figon pississä on, kun se ei edes pissi usein ja aina hiekkalaatikolle?

Sitten kun Figo oli tutkittu, minä pääsin viimein kopasta. Se täti sanoi mulla olevan hienot raidat. Sitten se täti kuunteli ja tunnusteli ja sitten piti olla vähän aikaa sellaisen valkoisen päällä, ja todettiin, että en ole kolmessa kuukaudessa juurikaan kasvanut (ihminen sanoi, että syön hyvin, mutta myös kulutan paljon). Viimeiseksi vielä mulle annettiin nameja (joita en malttanut syödä) ja sitten taas piti mennä koppaan, vaikka tiikereitä, leijonia, karhuja eikä muita saisi ollenkaan sulkea häkkeihin. Ja sitten tultiin pölynimurilla kotiin taas. Sain ne namit kyllä matkaevääksi.

Ja sitten ihminen oli unohtanut jonkun rokotuskortin kotiin, niin että sen pitää käydä uudestaan siellä tädin luona, vaikka mun ei tarvitsekaan. Ja Figon pitää mennä taas syksyllä.

Sitä vaan en ymmärrä, että miksi piti käydä saamassa nameja siellä, kun olisi kotonakin voinut syödä?

Ja sitten me saatiin naapurintädiltä tällainen pallosysteemi, kun se oli ostanut, ettei meille tule paha mieli, jos me vaikka nähdään ikkunasta, että niiden Misulla on uusi lelu. Olen kyllä helisyttänyt tätä useasti. Viime yönäkin esimerkiksi helisytin.

Sen pituinen se. Nyt toivoisin pääseväni kohta ulos. Eilenkin olin, mutta sitten piti tulla sisälle, kun alkoi sataa. Mulla on uudet pinkit valjaatkin, kun entiset meni rikki.

Heippa!

12 Comments

 1. Outoa miksi piti tosiaan lähteä katsomaan vierasta tätiä ja antaa sen tutkia. Mutta hyvä että se on ohi kerralla ainakin sulta!

  Tykkää

  1. Ei se ole outoa, että vierasta tätiä piti käydä katsomassa! Se oli outoa, että piti käydä syömässä nameja siellä vieraassa paikassa. Tädit ymmärrän, ne aina haluaa tutkia ja katsoa, tosin voisivat ne tulla katsomaan mua tänne kotiinkin, mutta ne namit oli erikoinen juttu. ~Arttu🧸

   Tykkää

  1. Niin oli. Ja sitä kans ihmettelen, että mikä se juttu oli unohtuneesta rokotuskortista ja että pitää hakea siihen merkintä myöhemmin? Kuka rokotettiin ja miksi mun korttiini merkitään? Kun en kyllä huomannut, että mua ainakaan olisi rokotettu, ja luulisi sellaisen sentään huomaavan! ~Arttu🧸

   Tykkää

 2. Ota nyt selvää noista ihmisten hömpötyksistä! Tosin jos ne oli jotain erikois-super-herkkukarkkeja, joita sai vain sieltä? Ja ne piti itse käydä hakemassa?
  Meilläkin on nyt vähän sellainen olo, että joudutaan koppikyytiin lähiaikoina. Luettiin salaa mamin sähköpostia ja siellä puhuttiin jotain sellaista 😼

  Tykkää

   1. Me luullaan, et se oli Tyypille se viesti. Se on kyllä joskus ollut osallisena koppa- ja pölynimurihommissa 🤨 Odotellaan ja katsellaan, vaikka on epäilyttävää.

    Tykkää

 3. Todellakin erilainen perjantai. Ensin luultiin, että kävin eläinlääkärissä, mutta taisitkin käydä ravintolassa! – Kassinen ja Seppo

  Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s