NE ovat kai pysyvästi muuttaneet meille

Figo kertoo

Tänään meidän kaapissa oli taas NE. NE on siinä samassa kaapissa aika useinkin. Koitettiin saada Artun kanssa NIITÄ kiinni, mutta ei saatu. Sen sijaan tässä on sellainen tilanne, että tietämättömämpi voisi kuvitella, että minä olisin NIITÄ. En tietenkään ole, se nyt on selvä, mutta ymmärrän kyllä miksi se voi näyttää siltä.

Ja kaiken huippu on se, että NE varmaankin jäivät vielä kaappiin. Mitäs jos NE ovat muuttaneet meille pysyvästi asumaan?

Olkaa vähän varovaisia ensimmäisen videon kanssa. Se voi vähän hätkähdyttää.

Ai niin ja ihminen haluaa huomauttaa myös, että NE ovat varmasti myös tuoneet tullessaan tuon kaiken turhan roinan. Me Artun kanssa ollaan sitä mieltä, että ihminen itse on tuonut roinan ja on ehkä yksi NIISTÄ.

12 Comments

 1. Eiiiii, apuva. NE ovat muuttaneet teille pysyvästi. Figo pääsi just viime hetkellä pakoon NIIDEN otteista. Mokomat heitteli vielä tavaroita perään. Arttu, mieti nyt vielä kaksi kertaa haluatko mennä NIIDEN seuraan kaappiin. Figolla on kuitenkin enemmän kokemusta NIISTÄ kuin sulla ja Figollekin meinasi käydä häjysti.
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

  1. No niinpä! Tämä on kuulkaa ollut jännittävä aamu, sen vaan sanon! ~Figo

   Minä ajattelin, että jos NE vaikka olisi olleet jo vähän väsyneitä, kun ne hätyytti Figoa tuolleen. Olisin ehkä tällä kertaa saanut NE ahdistettua nurkkaan ja pyydystettyä. ~Arttu🧸

   Tykkää

 2. Voi Arttu kun sulla on niin hienot kuviot ja muutenkin olet niin kaunis! Ja Figo niin ihana! Puspuspuspuspus ❤

  Tykkää

 3. No jopas NE ovat röyhkeitä! Tunkevat ensin Figon kaappiin ja sitten heittävät sieltä ulos.🙀 Ja ihan varmaan Arttu olisi saanut NE nyt kiinni, mutta piti huolehtia, että Figo selviää NIIDEN kimpusta. Teidän pitää nyt rakentaa jonkinlainen NE -ansa, joka on tuon kaapin näköinen, houkutella NE sinne ja vahtia vuorotellen ovella. Sitten eikun TADAMMMM!

  Tykkää

 4. Voi luoja miten hyvät videot. :DDDDDD

  Teillä ehkä on NIITÄ, täällä on vain Seppo. Kaikki selittyy sillä. Artulla muuten on todella upean tuuhea häntä, onnittelut. – Kassinen

  Tykkää

  1. Jokainen kohdaltamme kiitämme kehuista!

   Jälkimmäisessä videossa nähtävä oven kaapiminen on Artun varhaislapsuuden oppeja. Äitinsä Hertta opetti sen Artulle jo, kun Arttu oli hyvin pieni. Silloin tosin ovi aukesi vain aikuisille kissoille, Arttu veljineen olivat vielä aivan liian pieniä pääsemään pentuhuoneen ulkopuolelle.

   Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s