NE taas

Arttu melkein sai NE kiinni, taas

Tänä aamuna NE kävivät meillä taas, ja NE kuulkaa käyvät kerta kerralta taitavammiksi ja röyhkeämmiksi! Nytkin NE ensin puolen yötä rapistivat vaatekaapeissa, niin että Artun oli raavittava ovia. Kolmannen kaapin kohdalla ihminen antoi Artulle häädön makuuhuoneesta, mikä on kyllä aivan kertakaikkisen poikkeuksellista. Sitten aamulla NE heittivät kaktuksen maahan, mutta ruukku jäi pystyyn hyllyn päälle! Ei tosin aivan sijoilleen, ruukku oli nostettu aluskupin viereen pystyyn ja kaktus heitetty lattialle. Voitteko kuvitella?

Onneksi Arttu oli ihan vieressä, niin se näki kaiken ja tosiaan melkein sai NE kiinni. Kyllä Arttu vielä onnistuu, uskokaa vaan!

Miten tässä nyt näin taas kävi? Kauhean röyhkeitä ovat NE nykyisin.
On, kyllä tämä NIIDEN tekosia on. Kuvan alalaidassa näkyy vähän Arttua, eikä Arttu ole yksi NIISTÄ, vaikka joku voisi epäillä.
Onneksi keneenkään ei kuitenkaan sattunut. Ajatelkaa nyt jos kaktus olisi vaikka pudonnut Artun päälle kaikkine piikkeineen!

Nyt lepäämme. Ties vaikka ensi yönä taas pitäisi rovehtia ja pyydystää NIITÄ.

12 Comments

 1. No huh, eihän tuollaisessa tilanteessa voi ajatellakaan nukkumista! Paras vetää nyt iltatirsat, niin jaksaa valvoa!

  Tykkää

  1. Koko päivä tätä asiaa sulateltiinkin. Viime yönä ei sitten NIITÄ näkynyt, mikä on toki ihan hyvä, vaikka hankaloittaakin NIIDEN kiinnisaamista. ~Arttu🧸

   Tykkää

 2. Kylläpäs NE nyt ovat ihan villiintyneet! Tuo kaktustemppu oli melkein taikuutta, mutta osaavat NE varmaan taikoakin tai ainakin muuttua näkymättömiksi.
  Se on kyllä ihan väärin, että Arttu joutuu pois makkarista, vaikka vain yritti ottaa NIITÄ kiinni. Mitäs jos ne pääsevät vaatekaapista pois ja ihmisten kimppuun eikä Arttu ole siellä puolustamassa? Nih!

  Tykkää

 3. Ohhoh, onpa ollut kiireinen yö! Täälläkin oli joskus aaloe kaivettu ylös ruukusta ja heitetty lattialle, 😀

  Meillä ei ole koskaan mitään NIITÄ. Oon vain minä, kuulemma. – Seppo

  Tykkää

  1. Ahaa, vastaavaa on siis tapahtunut ennenkin! Tämä oli uutta. Mutta Sepon ei kyllä pidä ottaa syytä itselleen toisten tekemistä asioista! ~Arttu🧸 ja Figo

   Tykkää

 4. No höh, NE käyvät päivä päivältä röyhkeemmiksi. Onneksi olette valppaina vartiossa, varsinkin yöaikaan suojelemassa henkilökuntaa niiltä.
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s